16.09.2024.

13:41

Foto: printscreen

Sport

Planeta u šoku! Fudbaler pesnicom patosirao sudiju i poslao ga u bolnicu (VIDEO)

Ako ste mislili da ste sve videli na fudbalskom terenu, da ništa ne može da vas iznenadi, prevarili ste se. Sudija Eko Agus Sugiharto završio je u bolnici, jer ga je fudbaler nokautirao.

Agus  je dosudio penal za gostujući tim u završnici utakmice, a to se fudbaleru nije svidelo. Potpuno je poludeo. Inače, Sulavezi je već igrao sa dva igrača manje pošto su dva igrača tog tima zaradili crvene kartone u 75. i 84. minutu. Nezapamćen incident desio se u 96. minutu, zbog penala.

Gosti su imali minimalnu prednost (1:0) a Sugiharto je dosudio sumnjiv penal za domaćina, Fudbaleru Sulavezija je "pao mrak na oči". Prišao je sudiji i nokautirao ga. Ovaj je izgubio svest, na terenu su mu ukazivali pomoć pre nego što je prebačen u bolnicu.

Aceh na kraju penal nije uspeo da realizuje, ali su nedugo zatim dobili još jedan kojim su izjednačili na 1:1. Utakmica je trebala da se nastavi sa produžecima, ali tim Sulavesija se povukao sa terena, što je omogućilo Acehu da se kvalifikuje za polufinale. U međuvremenu su se oglasili i čelni ljudi indonežanskog fudbala koji su poručili da će sve detaljno ispitati.