18.09.2024.

06:32

Foto: Printscreen

Sport

Novi fudbalski "vampir"! Englez šokirao svet pa se pravdao: Možda je njegova noga napadala moja usta (VIDEO)

Legendarni reprezentativac Urugvaja - Luis Suarez, ostao je upamćen po svom golgeterskom instinktu, ali i čudnim navikama na terenu. Nekadašnji napadač Liverpula i Barselone nekoliko puta bio je suspendovan zbog ujedanja rivala na terenu. Teško je snažni ofanzivac kontrolisao svoj južnoamerički temperament te je u nemoći pravio gluposti, a jednom prilikom je "stardao" i srpski fudbaler Branislav Ivanović. 

Bio je Suarez do prethodnog vikenda jedini igrač koji je ujedao svoje rivale, a onda se u Ligi 1 pojavio novi "vampir" - Pol Mulin. Napadač Reksama sredinom drugog poluvremena je nakon duela sa Alekom Kokrejnom završio na travi, fudbaler Birmingema pao je preko njega kada je Mulin dobio nagon da ga ujede. Na svu sreću - uspeo je da se iskontroliše. 

"Znam kako izgleda... Ali nije se desilo. Može se pričati i o tome da je njegova noga napala moja usta", napisao je Mulin na svom nalogu na društvenoj mreži "X". 

Birmingem je nakon velike borbe na svom terenu uspeo da savlada Reksam. Inače, duel na stadionu "Sveti Andrej" zapao je za oko britanske javnosti budući da su vlasnici klubova svetski poznate ličnosti. Jedan od suvlasnika "plavih" je proslavljeni kvoterbek - Tom Brejdi, dok je gazda Reksama čuveni glumac - Rajan Rejnolds.