18.09.2024.

10:31

Foto: Tanjug AP

Sport

Ima m*da! Ančeloti šokirao rečima o Brazilcu! Nije kraj, ima još: On je lud! (VIDEO)

Ipak, bilo je teže nego što se očekivalo, tek u finišu savladan je Štutgart (3:1), a posle meča Karlo Ančeloti je izdvojio jednog igrača.

Pobednik je odlučen "debelo" u sudijskoj nadoknadi kada je iz kontranapada gol za pobedu postigao Endrik.

Zanimljiv komentar posle meča na račun mladog Brazilca dali su Karlo Anečloti i Tibo Kurtoa i Karlo Ančeloti. Posebnu pažnju je privukla reakcija trenera Reala.

Kurtoa je rekao da bi u slučaju promašaja ubio Endrika, da bi nakon toga trofejni stručnjak zaista iznenadio odgovorom.

- Da, ali on ima mu*a. Bio je to kontranapad i imao je hrabrosti da šutira - rekao je Ančeloti o sveže oženjenoj nadi svetskog fudbala.

Informer

 

Činjenicu da je Endrik imao hrabrosti da šutira i završi sam kontranapad iako je imao drugih opcija komentarisao je i njegov zemljak Rodrigo.

- Endrik je lud. Napravio je stvar koju ja nikad ne bih napravio, ali sam srećan zbog njega. Postikgnuti gol u Ligi šampiona je posebna stvar - rekao je Rodrigo.

Inače, sa 18 golova i 58 dana Endrik je postao najmlađi igrač Real Madrida koji je postigao gol u Ligi šampiona pa je tako nadmašio Raula Gonzalesa.

- Veoma sam srećan zbog debija u Ligi šampiona u dresu Real Madrida i što sam postigao prvi gol u mojoj karijeri. Srećan sam što mogu da pomognem Realu i to je ono što želim u životu.