18.09.2024.

14:55

Foto: Starsportphoto

Sport

Hrvat stiže na "Marakanu"! Zvezdin rival u Ligi šampiona doveo bivšeg viceprvaka sveta! (FOTO)

Nakon kratke epizode u Hajduku iz Splita, Perišić je kao slobodan igrač imao nekoliko ponuda na stolu, ali je odlučio da potpiše za holandskog velikana, PSV, koji se takmiči u Ligi šampiona i slovi za jednog od glavnih favorita za titulu u Erediviziji.

Perišić, koji iza sebe ima 35 godina i bogato fudbalsko iskustvo, igrao je u nekim od najjačih evropskih klubova. Pre dolaska u Hajduk, nosio je dresove Tottenhama, Intera, Bajerna iz Minhena, Volfsburga, Borusije Dortmund, Sošoa i Klub Briža. Njegova odluka da se preseli u Ajndhoven donosi mu povratak na evropsku scenu u velikom stilu, jer PSV nastupa u prestižnoj Ligi šampiona.

Jedan od ključnih razloga za njegov prelazak u PSV svakako je učešće holandskog kluba u Ligi šampiona. Perišić će ponovo imati priliku da se takmiči na najvišem nivou, a navijači Crvene zvezde će ga moći videti uživo, jer PSV dolazi u Beograd 21. januara u pretposlednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

Odluka da prihvati ponudu PSV-a u potpunosti je logična s obzirom na godine i status, a dolazak u jedan od najjačih klubova u Holandiji pokazuje da Perišić i dalje ima ambiciju da igra na visokom nivou.

Informer

Ivan Perišić

Navijači PSV-a s nestrpljenjem očekuju da vide šta će iskusni Hrvat doneti na terenu, dok je Eredivizija dobila još jednog igrača koji će podići kvalitet i konkurenciju u borbi za trofeje.