19.09.2024.

22:54

Foto: EPaimages

Sport

Kraj: Pobede Monaka, Bresta i Atletika, remi u derbiju dana Atalante i Arsenala!

Prethodno ove večeri Crvena zvezda je na "Marakani" protiv Benfike otvorila Ligu šampiona, a u istom terminu igrali su Fejenord i Bajer Leverkuzen.

LIGA ŠAMPIONA

REZULTATI UŽIVO

CRVENA ZVEZDA - BENFIKA  1:2 (0:2)
Milson 86 - Akturkoglu 9, Kokču 29

FEJENORD - LEVERKUZEN  0:4 (0:4)
Virc 5, 36, Grimaldo 30, Velenruter 45ag 

ATALANTA - ARSENAL  0:0

ATLETIKO MADRID - LAJPCIG  2:1 (0:1)
Grizman 29, Himenez 92 - Šeško 5

BREST - ŠTURM GRAC  2:1 (1:1)
Manjeti 23, Sima 57 - Edmilson 45 (autogol)

MONAKO - BARSELONA  2:1 (1:1)
Akliuš 17, Ilenikena 72 - Jamal 29

UŽIVO:

DRUGO POLUVREME

92. minut - GOOOOOOOOOOOL! Atletiko Madrid stiže do pobedonosnog gola preko Hose Marije Himeneza - 2:1!

83. minut - Došli smo do samog kraja utakmica, malo vremena ostalo je za promenu rezultata. 

72. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Radost na Azurnoj obali, razlog je drugi gol Monaka! Kneževi ponovo vode i sada imaju otvorena vrata ka pobedi nad Barselonom - 2:1, sjajna timska akcija koju je golom krunisao Žorž Ilenikena! 

68. minut - Nema uzbuđenja kao u prvih 45 minuta na ostalim terenima, dok se posle užarenog početka drugog poluvremena i u Bergamu situacija smirila

61. minut - Uzvraća Arsenal u Bergamu, ponovo je Bukajo Saka zapretio Atalanti, ali ni ovoga puta nema promene rezultata. 

57. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Sima vraća prednost Brestu, Francuzi ponovo vode - 2:1!

56. minut - Opao je ritam mečeva, već neko vreme nema dešavanja u Bergamu, Madridu, Brestu i Monaku. 

51. minut - AU ŠTA JE ODBRANIO GOLMAN ARSENALA RAJA! Šutirao je penal Eduardo Retegi, zaustavio je to španski čuvar mreže, a potom je Argentinac probao glavom iz odbitka na praznu mrežu! Niotkuda se pojavio Raja i zaustavio udarac! Ovo je maestralna intervencija!

46. minut - Krenuo je drugi deo meča u Bergamu, a uskoro će i ostali dueli.

Informer

PRVO POLUVREME

45+4. minut - Završena su prva poluvremena na preostale četiri utakmice 1. kola Lige šampiona. Atalanta i Arsenal nisu uspeli da zatresu mreže u prvom delu susreta i trenutno je 0:0, dok na svim ostalim mečevima rezultat je 1:1. U pitanju su utakmice Atletiko - Lajpcig, Brest - Šturm i Monako - Barselona.

45+3- minut - Prvo poluvreme završeno je u Monaku i u Bergamu, dok još traje u Francuskoj na meču Brest - Šturm i u Madridu, gde Atletiko dočekuje Lajpcig.

45. minut - Evo novog pogotka! Ovog puta u Brestu! Šturm iz Graca uspeo je da izjednači u smiraj prvog poluvremena. U pitanju je autogol Edmilsona Fernandesa - 1:1.

43. minut - Zanimljivo, večeras golova nema samo na meču Atalanta - Arsenal, iako se tu očekivalo najviše "vatre" na terenu. Na klupi za rezerve su Lazar Samardžić i Vanja Vlahović.

Informer

38. minut - Slavni Majkl Džordan je u Monaku i posmatra utakmicu Monako - Barselona!

Informer

30. minut - GOOOOOOOOOOOOOOL! Efikasne su ekipe širom Evrope, evo ga i drugi gol u Madridu, Antoan Grizman poravnava rezultat na meču Atletika i Lajpciga - 1:1!

29. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Vraća sa Barselona na Azurnoj obali, strelac je, naravno - Lamin Jamal. Spektakularan potez mladog Španca - 1:1!

26. minut - Malo je falilo da Atletiko Madrid poravna rezultat na svom stadionu, Anhel Korea je bio u izglednj poziciji, ali je njegov udarac blokirao Vili Orban, ostaje 0:1. 

23. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Vodi Brest golom Uga Manjetija - 1:0!

17. minut - GOOOOOOOOOOOL! Monako vodi na stadionu "Luj Drugi", strelac je Manjes Akliuš i to nakon spektakularnog solo prodora! Komično je delovala odbrana Katalonaca - 1:0!

13. minut - Barselona ostaje sa igračem manje! Erik Garsija je dobio direktan crveni karton na meču protiv Monaka, velika šansa za Kneževe! 

9. minut - Saka je izveo slobodan udarac i gađao donji levi ugao, a Karnezeki se ispružio i vrhovima prstiju odbranio oštar šut Sake. Nova opasnost pred golom Atalante...

5. minut - GOOOOOOOOOOL! Lajpcig vodi na stadionu "Vanda Metropolitano", Benjamin Šeško donosi prednost "bikovima"  protiv Atletiko Madrida - 0:1!

4. minut - Arsenal prvi preti u Bergamu, Saka je šutirao, ali je njegov udarac blokiran. Imaće velikan iz Londona korner. 

1. minut - Utakmice su počele! 

Sve je spremno za početak utakmica! 

Informer

PRE MEČEVA

20:48 - Pred nama su poslednja četiri meča u prvom kolu elitnog takmičenja, najviše uzbuđenja očekuje se na meču Atalante i Arsenala, ali ništa manje borbeno neće biti ni na utakmicama Atletiko Madrid-Lajpcig, Brest-Šturm Grac, odnosno, Monako-Barselona. 

20:45 - Srpski predstavnik - Crvena zvezda, nije uspela da iznenadi Benfiku u prvom kolu Lige šampiona. Portugalci su slavili na "Marakani" sa 2:1. U istom terminu Bajer Leverkuzen je deklasirao Fejenord na "De Kajpu" - 4:0!

20.30 - Dobrodošli na blog uživo posvećen utakmicama Lige šampiona. Ovde možete iz minuta u minut pratiti dešavanja sa utakmica Atalanta - Arsenal, Atletiko Madrid - Lajpcig, Brest - Šturm Grac i Monako Barselona.