20.09.2024.

10:55

Foto: profimedia

Sport

Hoće li Vlahović u Junajted? Englezi spremili novac, ali Juventus traži više!

Iako Mota ističe da i dalje veruje u srpskog napadača, spekulacije o njegovom mogućem prelasku u januaru ne prestaju.

Prema najnovijim izveštajima, Mančester junajted je ozbiljno zainteresovan za Vlahovića i spreman je da ponudi 50 miliona evra kako bi ga doveo na Old Traford. Ova ponuda dolazi na predlog Ruda Van Nistelrooja, koji vidi Vlahovića kao savršeno pojačanje za napad tima. Međutim, Juventus se suočava sa problemom – oni su za Vlahovića platili 83 miliona evra i trenutno nemaju nameru da prodaju igrača za manje od te cene.

Informer

Dušan Vlahović

S obzirom na to da je Džošua Zirkzee trenutno prvi špic za Juventus, a Rasmus Hojlund je van plana i mogao bi da bude prodat, Vlahović ostaje jedina opcija u napadu za "staru damu". Problem za Juventus dodatno komplikuje činjenica da Vlahovićev ugovor ističe u leto 2026, što smanjuje njegovu trenutnu tržišnu vrednost.

Do sada, Vlahović je odigrao 106 utakmica za Juventus, postigao 43 gola i imao 10 asistencija, ali očekivanja su bila veća. Ranije je bio na radaru Arsenala, što dodatno komplikuje njegovu situaciju.

Informer

Dušan Vlahović

Biće zanimljivo pratiti kako će se razvijati situacija oko Vlahovića i da li će Juventus biti spreman da prihvati ponudu iz Premijer lige ili će zadržati svog napadača u nadi da će se njegova forma popraviti i doneti timski uspeh.