20.09.2024.

17:42

Foto: www.feyenoord.com/nl

Sport

Hvang razočaran nakon debija u Fejenordu: Izvinjavam se navijačima...

Bundesligaš je poveo već u 5. minutu golom Virca, nakon čega je Frimpong u 30. minutu asistirao Grimaldu za drugi pogodak. Samo šest minuta kasnije, Frimpong je ponovo bio u ulozi asistenta, ovoga puta za drugi gol Virca. Autogol Velenrojtera postavio je konačnih 4:0, čime je meč bio odlučen.

Hvang, koji je opravdao poverenje trenera Brajana Priske i na terenu odigrao svih 90 mnuta, izvinio se navijačima nakon meča zbog poraza.

- Izvinjavam se navijačima koji su došli na stadion. Nastavite da nas podržavate, postajemo sve bolji kao grupa - poručio je Korejac posle okršaja s prvakom Nemačke.

Informer

 

Podsetimo, internacionalac Južne Koreje je početkom septembra napustio Crvenu zvezdu i potpisao za holandski Fejenord u transferu vrednom osam miliona evra. Vezista ističe da se još uvek nije navikao, te da će mu trebati vremena da se adaptira na novu sredinu.

- Da budem iskren, još pokušavam da se prilagodim novom timu i novoj zemlji. Ovaj rezultat je razočaravajuć, ali srećan sam zbog debija na ovom stadionu, pred navijačima - istakao je Hvang.

Za kraj, In Bom Hvang, koji je prošle sezone proglašen za igrača godine u Superligi Srbije, naglasio je, da je stekao značajno iskustvo igrajući u srpskom šampionatu.

- U Zvezdi sam mnogo naučio. Znam da se greške koje smo pravili odmah kažnjavaju na ovom nivou. Lako možete da se ‘ubijete’ protiv rivala kao što je Bajer iz Leverkuzena. Igrali smo protiv vrhunskog tima, jednog od najboljih na svetu - zaključio je Korejac.