20.09.2024.

20:47

Foto: Starsportphoto©

Sport

Hari Poter srećan zbog pobede na "Marakani": Težak ambijent, ali zaslužen trijumf!

Obezbedili su fudbaleri Benfike pobedu na startu Lige šampiona pošto su na "Marakani" savladali Crvenu zvezdu sa 2:1. Heroji pobede bili su reprezentativci Turske - Karem Akturkoglu i Orkan Kokču, koji su bili strelci pobedonosnih golova u Beogradu. 

Dan nakon pobede nad Crvenom zvezdom utiske je sumirao strelac prvog gola - Akturkoglu. 

- Od samog starta novi saigrači su me sjajno primili, kao i navijači. Osećam se opušteno dok sam na terenu. Veoma sam srećan što se može i videti na terenu. Zovem se Kerem, ali mi je nadimak Hari Poter. Veoma sam srećan jer smo zaslužili da pobedimo. Bila je ovo teška utakmica u teškom ambijentu. Zaslužili smo pobedu, branili smo se dobro, važno je startovati sa tri boda. Čestitam saigračima i hvala navijačima na podršci - rekao je Akturkoglu. 

Informer

 

Iskoristio je ofanzivac Benfike šansu da pohvali svog saigrača iz kluba, ali i reprezentacije - Kokčua, koji je matirao Glazera iz slobodnog udarca. 

- On je sjajan igrač i sjajna osoba. Kada je uzeo da izvede slobodan udarac odmah sam rekao "idem da slavim gol". Srećan sam zbog njega - podvukao je Turčin.