21.09.2024.

06:40

Foto: ATA Images

Sport

Na današnji dan: Partizan deklasirao Zvezdu na "Marakani"! (VIDEO)

Partizan je od samog starta utakmice pokazao da je došao po ceo plen. Napadi crno-belih bili su odlučni, a prvi plod toga stigao je već u 18. minutu kada je Goce Hristov sjajnim udarcem zatresao mrežu Crvene zvezde. Brz i precizan napad crno-belih doveo je do vođstva koje je uzdrmalo domaći tim.

Nastavak agresivne igre ekipe iz Humske rezultirao je povećanjem prednosti u 29. minutu. Ovaj put strelac je bio Niša Saveljić, koji je glavom matirao golmana Zvezde, čime je doneo svom timu značajnu prednost. Crveno-beli se nisu predali, a u 37. minutu Dragan Mićić uspeo je da smanji rezultat na 2:1 i vrati nadu pred odlazak na odmor.

Ipak, pre nego što je prvi deo utakmice završen, Partizan je ponovo zadao udarac. U 43. minutu Đorđe Svetličić zatresao je mrežu domaće ekipe i postavio konačan rezultat prvog poluvremena - 3:1 za crno-bele.

U drugom poluvremenu, Zvezda je pokušala da preokrene utakmicu, ali uprkos naporima, nisu uspeli da probiju organizovanu odbranu gostiju. Crno-beli su odigrali disciplinovano, zadržali prednost i odneli važnu pobedu sa legendarne "Marakane".