21.09.2024.

12:13

Foto: Starsportphoto

Sport

Zvezda apsolutni favorit u Humskoj? Izašle nove kvote za derbi, Partizan totalni autsajder!

Ekipa Aleksandra Stanojevića trenutno je u krizi forme, s nizom od četiri meča bez pobede – tri poraza i jedan remi. Poslednji poraz od OFK Beograda u Zaječaru (3:2) bio je posebno iznenađujuć, dok su prethodno remizirali sa Vojvodinom bez golova i doživeli dva minimalna poraza od Genta u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

I pored toga, crno-beli imaju dva meča manje u Superligi, gde su trenutno na sedmoj poziciji sa 11 bodova.

Informer

FK Crvena zvezda - FK Partizan

S druge strane, Crvena zvezda dolazi u derbi nakon poraza od Benfike u Ligi šampiona (2:1), ali u Superligi Srbije beleže niz od pet uzastopnih pobeda. Zvezda je u ovoj sezoni pokazala izuzetnu formu, što se odražava i na procenama kladionica.

Za razliku od prethodnih derbija, Partizan je sada suočen s neviđenim ispadanjem u procenama favorita. Kvota na pobedu crno-belih varira između 5.10 i 5.35, dok je kvota na remi između 3.60 i 4.10. Crvena zvezda je izraziti favorit, s kvotom na pobedu koja se kreće od 1.58 do 1.73.

Ovaj derbi će, bez sumnje, biti pun tenzije i drame. Crno-beli su se retko našli u ovakvoj poziciji pred večiti derbi na domaćem terenu, što dodaje dodatni element uzbuđenja i neizvesnosti pred ovaj okršaj. Da li će Partizan uspeti da iznenadi i vrati se na pobedničke staze, ili će Zvezda nastaviti svoj trijumfalni pohod? Ostaje da se vidi na terenu!