21.09.2024.

16:50

Foto: profimedia

Sport

Srpski napadač se oporavio i debitovao za Milvol! (FOTO/VIDEO)

Bivši napadač Vojvodine ušao je u igru u 75. minutu umesto engleskog internacionalca Makolija Longstafa, ali nije doprineo promeni rezultata.

Gostujuća ekipa povela je u 34. minutu susreta kada je 30-godišnji špic Dankan Votmor savladao protivničkog golmana, da bi Švajcarac Majkl Frej samo šest minuta kasnije uspeo da izjednači rezultat. 

U drugom poluvremenu, obe ekipe su nekoliko puta zapretile, uključujući jednu značajnu akciju srpskog napadača i njegovog saigrača, ali je ta šansa prokockana.

Informer

Levo: Mihailo Ivanović

Podsetimo, Ivanović se povredio početkom septembra, po dolasku u Milvol. Iz to razloga nije bio ni na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju za Ligu nacija, iako je prvobitno bio na spisku i prisustvovao pripremama "orlova" za tadašnji ciklus utakmica protiv Španije i Danske.

Prve procene su ukazivale na ozbiljniju povredu zadnje lože, a predviđalo se da će Ivanović biti van stroja od šest do osam nedelja. Ipak, nakon detaljnih medicinskih analiza ispostavilo se da povreda nije ozbiljnije prirode, te se 19-godišnji fudbaler ekspresno oporavio i upisao debi. 

Lepe vesti za Ivanovića, ali i za stručni štab Milvola, koji je u završnici prelaznog roka angažovao Srbina iz redova "lala" za rekordnih 3.000.000 evra, i tako postavio klupski rekord po visini obeštećenja za nekog igrača.