22.09.2024.

10:37

Foto: printscreen

Sport

Partizan rasprodao sve što je valjalo! Srpski biser zablistao u Španiji (VIDEO)

Saragosa je na svom terenu savladala tim iz Valensije sa 2:1 u 6. kolu Segunde i tako je došla do prvog mesta na tabeli, a zasluge za to idu momku koji je prošlog leta iz Partizana otišao za 3.500.000 evra!

Mladi napadač rodom iz Novog Pazara u igru je ušao u 68. minutu pri rezultatu 1:1, a u 85. je na fantastičan način doneo trijumf svom timu. Baždar je dobio loptu negde na polovini terena, a onda nakon sjajnog solo prodora i udarca levom nogom savladao protivničkog golmana.

Momak koji je u nekoliko navrata bio na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija taj gol znao je i da proslavi. Pojurio je u zagrljaj navijačima Saragose, koji su mu oduševljeno skandirali.

Pogledajte kako je Baždar doneo trijumf svom novom klubu.

Ovakav potez, naravno, ispratili su i navijači Partizana i mnogi se pitaju kako je moguće da je klub tako lako pustio sjajnog napadača. Crno-beli na početku sezone muku muče, ne toliko sa realizacijom, koliko sa činjenicom da nisu nadomestili odlaske ni Mateusa Saldanje, a ni Baždara.

Podsetimo, trener Aleksandar Stanojević od klasičnih napadača ima Đorđa Jovanovića, kome ne veruje previše, kao i Nemanju Nikolića, koji je rezervista i daleko od startne postave.

Često u špicu koristi Alda Kalulua, koji je po prirodnoj poziciji krilo, kao i još jednog krilnog igrača, Ibrahima Zubairua. Utisak je da je igrač poput Baždara u ovom momentu preko potreban Partizanu.