23.09.2024.

10:05

Foto: Starsportphoto

Sport

"Delije" grme: Zgazite ih, da se ne brukamo! "Grobari" na ivici: Ostavite mu*a na terenu

Crveno-beli su začarani na stadionu Partizana od 2016. godine ali se "delije" nadaju da će u 174. večitom derbiju tome doći kraj (19.00, TV Arena 1 premijum). 

Zvezda je  u odličnoj formi kada je u pitanju tekuća sezona, Partizan u krizi, ne može da se pohvali dobrim rezultatima. Ali, i tokom minulih sezona kada je bio u nezavidnoj situaciju znao je da izađe na kraj sa Zvezdom na svom terenu. Kada su u pitanju dueli na stadionu u Humskoj, Zvezda nije pobedila na poslednjih devet susreta.

Poslednja pobeda bila je 27. februara 2016. godine kada su preokrenuli rezultat golovima Ibanjeza i Viere u prvom poluvremenu. Od tada, Zvezda ima šest remija, a tri poraza. Nadaju se crveo-beli da će končano doći kraj crnoj seriji u Humskoj.

"Morate napokon posle osam godina da dobijete, nemoj više da se brukamo", poruka je navijača Zvezde na društvenim mrežama.

Informer

"E ajde da igramo, bez zezanja bar nerešeno ali u Ligi šampiona tražimo pobedu da uđemo u prvih pet...

Informer

Za navijače šampiona Srbije sve osim pobede biće katastrofa: "Vreme da ih pobedimo idemo", "Sve osim ubedljive pobede bice razočarenje", "Zgazite ih",  "Zgazite ih večeras ništa bez 5:0 za nas, ako "grobare" ne možemo sad da pobedimo sa pet onda nismo zaslužili titulu", poručuju navijači Zvezde.

S druge strane, mišljenja navijača su podeljana. "Grobari" su ljuti na ljubimce zbog loših rezultata, ali se nadaju da mi meč sa najvećim rivalom na njihovom stadionu mogao da bude prekretnica.

"Ostavite mu*a na terenu samo". 

Informer

Imaju navijači "parnog valjka" poruku za trenera Aleksandra Stanojevića.

Informer

Informer

"Samo borba i srce! Motiviši ih Stanoje, buđenje", poručuju navijači Partizana.