24.09.2024.

11:48

Foto: Starsportphoto

Sport

Dobre vesti za Piksija! Važan igrač će biti na raspolaganju selektoru Srbije za Švajcarsku i Španiju!

Živković je propustio poslednju utakmicu u grčkom prvenstvu, što je izazvalo zabrinutost među crno-belim pristalicama, ali stižu odlične vesti iz Soluna.

Srpski fudbaler trenirao je bez ikakvih poteškoća i očekuje se da bude u konkurenciji za utakmicu u četvrtak u Istanbulu, gde će PAOK započeti svoj evropski put ove sezone.

Prema grčkim medijima, problemi sa povredom su sada prošlost, i sve ukazuje na to da će Živković biti u startnoj postavi u ključnom meču protiv turskog giganta.

Informer

Andrija Živković

PAOK nije blistao u evropskim kvalifikacijama ove godine, nakon što ih je Malme eliminisao iz borbe za Ligu šampiona. Zbog toga su se preselili u Ligu Evrope, gde su uverljivo savladali irski Šamrok Rovers.

Što se tiče Živkovića, on je od starta nove sezone postigao jedan gol i zabeležio dve asistencije, potvrđujući svoju ključnu ulogu u timu. Njegov povratak na teren svakako će doneti dodatnu snagu PAOK-u, koji želi da ostavi snažan utisak u evropskim takmičenjima.

Informer

Andrija Živković

Ovo ujedno znači da će Dragan Stojković Piksi imati Živkovića na raspolaganju i za utakmice Lige nacija, koje će Srbija igrati sa Švajcarskom 12. oktobra odnosno tri dana kasnije sa Španijom.