25.09.2024.

08:13

Foto: printscreen

Sport

Fatalna brineta uništila Vlahovića! Italijani sve otkrili, Srbin u krizi zbog raskida (FOTO)

Srbin je poslednji gol postigao krajem avgusta, pre mesec dana zahvalio se na pozivu selektoru Srbije Draganu Stojkoviću za mečeve Lige nacija zbog privatnih problema, a ni sad ga nema na spisku.

Italijani su nedavno pisali da pregovori između Vlahovića i Juventusa o novom ugovoru ne idu u najboljem smeru, te da bi to mogao da bude razlog što je van fokusa, ali je Tutosport otišao korak dalje. Spekulišu Italijani da je Vlahovićeva veza sa manekenkom Vanjom Bogdanović upala u novu krizu, koja je uticala na njegov golgeterski post. 

"Juventusov centarfor je obrisao sve fotografije i snimke s devojkom“, piše Tuttosport.

Informer

Takođe, par je poslednji put zajedno viđen tokom  jula na jednoj zabavi na Ibici.

"Tada se čak spekulisalo da je Vanja trudna, ali su se tračevi ubrzo utišali jer nije bilo konkretnih dokaza“, navodi pomenuti portal. 

Tuttosport podseća i da je prethodna Vlahovićeva kriza forme poklopila sa kratkoročnim razlazom sa devojkom uoči prelaska iz Fiorentine u Juventus, dok je period sjajne forme početkom 2024. godine usledio nakon što je došlo do pomirenja sa Vanjom. Nadamo se da će uskoro uslediti pomirenje, jer je Dušan dugo na meti kriktika zbog očajne forme.

Informer

Početak sezone sa samo dva gola sigurno nije želeo ni Vlahović, ni Juventus. Postigao je samo dva gola i to protiv Verone 28. avgustra, a obda su usledilo razočaravajuće partije. Mada, trener Tijago Mota nije nezadovolja, hvali Srbina psole svakog meča i ističe da je važan faktor, da se itiče u ključnim dodavanjima. 

Informer

- Nisam mu ništa zamerio, dobar je bio. Njegov stav je fantastičan. Dotakao je loptu samo šest puta? Na saigračima je da ga hrane, a Napoli nije ostavio mnogo prostora pozadi i nije bilo lako igrati - rekao je Mota posle derbija s Napolijem kada je Srbina poslao na klupu posle samo 45 minuta igre (0:0).