25.09.2024.

11:22

Foto: Starsportphoto©

Sport

Gobeljić se izvinio zbog navijanja na proteklom derbiju!

Desni bek je znao kako da proslavi ubedljivu pobedu od 4:0 svog bivšeg kluba, a to je sve zabeleženo foto-aparatima i kamerama. 

S obzirom da je ugovorom vezan za OFK Beograd, koji se od ove sezone takmiči u eliti i protiv Crvene zvezde između ostalih, Gobeljić se javno izvinio.

"Želim da iskoristim priliku da se javno izvinim OFK Beogradu, svojim saigračima i navijačima, nakon slavlja na derbiju. Na treningu sam razgovarao sa ljudima iz kluba i navijačima i shvatio da sam pogrešio. Nikada nisam krio, niti ću, emociju prema Crvenoj zvezdi čiji sam bio igrač u velikom delu moje karijere. Ali sam svestan da sam kao profesionalac pogrešio, svestan sam da ne mogu da budem navijač jednog kluba dok sam profesionalac u drugom klubu istog ranga takmičenja. Trenutno branim boje OFK Beograda, zavoleo sam ovaj klub i morao sam drugačije i profesionalnije da reagujem. Prihvatiću mere klupske discipline, a onda se vraćam na teren da pomognem svojim saigračima'', napisao je Gobeljić, a "romantičari" preneli na svom Instagram nalogu.

Informer

Gobeljić u dresu "romantičara"

OFK Beograd se za sada sjajno snalazi u eliti i zauzima treće mesto Superlige Srbije. U leđa gledaju samo Crvenoj zvezdi i Mladosti iz Lučana, dok su iza sebe ostavili Čukarički i Radnički Niš.

Naredni susret igraju u subotu i tom prilikom im u goste dolazi pretposlednji IMT.

Što se statusa Gobeljića za ovaj i naredne duele tiče, čeka se zvanično saopštenje kluba.