25.09.2024.

16:00

Foto: Printscreen You Tube

Sport

Želi da bude zvezda filmova za odrasle! Kao fudbaler se nije proslavio uprkos Ronaldovim hvalospevima!

Portugalac je verovatno jedini igrač kojeg je Ronaldo istakao kao boljeg fudbalera, ali ovaj nije opravdao ni delić potencijala koji je ranije pokazivao.

Paim se u žiži javnosti našao kada je osuđen na godinu dana zatvora zbog posedovanja droge, a sada najavljuje karijeru u industriji filmova za odrasle.

Informer

Kristijano Ronaldo imao visoka očekivanja

Bivši veliki talenat je dao intervju za Jutjub kanal Tijaga Silve i tada je, okružen devojkama u bikinijima otkrio pohod ka novom zanimanju.

- Želeo bih da glumim u porno filmu. Ozbiljan sam. Tako bih ostvario svoje snove. Nemam devojku, slobodan sam. Ništa me ne sprečava - rekao je Paim.

Svestan je ogromnog talenta koji je posedovao, ali isto tako zna i zašto nikada nije uspeo da se ostvari kao profesionalac.

- Bio sam poseban. Želim da budem skroman, ali to je istina. Nažalost, tada nije bilo društvenih pa nema toliko snimaka. Ali siguran sam da i dalje nema fudbalera koji mi je ravan. Da sam imao isti nivo radne etike i posvećenosti bio bih bolji od njega - rekao je Paim u razgovoru za britanski "San".

Podsećamo, Fabio je na radar svetskih skauta dospeo upravo zaslugom Kristijana Ronalda, koji ga je 2003. nazvao najboljim igračem planete.

- Ako mislite da sam ja dobar, čekajte da vidite Fabija Paima - govorio je portugalski as.