27.09.2024.

00:19

Foto: EPA Images

Sport

Ten Hag pred otkazom u Mančesteru! Od uprave još tri utakmice da promeni utisak!

Flertovao je Erik ten Hag sa otkazom u finišu prethodne sezone, ali ga je trofej osvojen u FA Kupu sačuvao na "Old Trafordu". Nova uprava "crvenih đavola" na čelu sa Ser Džim Retklifom ispunila je treneru iz Holandije sve želje tokom letnjeg prelaznog roka, no, boljitka u rezultatima - nema. 

Mančester junajted je katastrofalno otvorio novu sezonu, a kao šlag na torti stigao je jučerašnji remi protiv Tventea u Ligi Evrope. Uprava "crvenih đavola" stala je iza Erika ten Haga, ali kako prenose mediji na Ostrvu Holanđanin ima sve manje poverenja, tačnije - naredne tri utakmice presudne su za njegovu budućnost na "Old Trafordu". 

Informer

 

Junajted u nedelju gostuje Totenhemu u Premijer ligi, samo nekoliko dana kasnije rival "crvenim đavolima" biće Porto u okviru Lige Evrope. Treći meč u borbi da sačuva posao Erik ten Hag će igrati protiv Aston Vile, nakon kog dolazi reprezentativna pauza i dovoljno vremena za čelnike Mančester junajteda da razmisle o budućnosti. 

Na "Old Trafordu" su Ten Hagu posebno zamerili izjavu Kristijana Eriksena nakon remija sa Tventeom. Danski reprezentativac rekao je da su Holanđani pobedu želeli više nego Mančester.