27.09.2024.

10:33

Foto: Starsportphoto

Sport

Zašto Romanić nije došao u Partizan? Direktor Železničara progovorio o transfer sagi koja je uzburkala srpski fudbal!

Posle borbe za opstanak i baraža sa Inđijom, Pančevci su tokom leta sproveli kompletnu reorganizaciju, uključujući promene u stručnom štabu i igračkom kadru.

Na čelu sportskog sektora sada se nalazi Bratislav Ristić, dok je mesto šefa stručnog štaba povereno Marku Saviću. Prvi rezultati već ukazuju na to da je Železničar na pravom putu, a pred njima su novi izazovi, uključujući i gostovanje aktuelnom šampionu, Crvenoj zvezdi.

Informer

Marko Savić

Jedan od ključnih igrača koji je privukao pažnju tokom prelaznog roka bio je Lazar Romanić, kapiten tima. Njegove odlične partije izazvale su interesovanje Partizana, a ponuda "crno-belih" bila je na stolu. Ipak, Železničar je doneo odluku da zadrži svog vođu.

- Imali smo ponudu Partizana za Romanića, ali na kraju je klub odlučio da je najbolje i za nas, kao i za Lazara, da ostane u Pančevu. On je bio saglasan sa tom odlukom – naravno. Nije lako odbiti ponude Zvezde i Partizana. Nikome nije lako da preseče, ali ipak, on je kapiten kod nas – vođa tima. Lazar pruža odlične partije. Bože zdravlja tokom decembra meseca ćemo videti šta ćemo dalje. Takođe, pričamo o produženju ugovora sa Lazarom - rekao je Ristić za "Meridian sport".

Informer

Lazar Romanić

Pančevci sa novom energijom i reorganizovanim timom kreću u nove bitke, dok njihov kapiten ostaje stub igre i lider ekipe.