27.09.2024.

12:15

Foto: AP/Photo

Sport

Vlahovićev ugovor? Kod takvog igrača ne sme da bude problema! Uprava Juvea nema dilemu

Izjavom za "Korijere delo Seru" član uprave crno-belih nije ostavio mesta sumnji da će srpski golgeter i narednih sezona predstavljati giganta iz Torina.

On ističe da u razgovorima oko novog ugovora neće biti nikakvih problema, jer Vlahović mnogo vredi i donosi prednost svojim partijama.

- Ne, obnova ugovora kod takvog igrača nikada ne može da bude problem, već cilj. Mi ćemo to uraditi. Mnogo vredi, mnogo nam donosi i on je naša prednost. Juventus je klub koji mora da pobeđuje. To nije jedina bitna stvar, ali je najvažnija. Moramo da budemo konkurentni, da budemo u ravnoteži što se tiče finansija i da vratimo klub tamo gde pripada. Optimista sam, zadovoljan sam kako smo ušli u sezonu - rekao je Đuntoli.

Informer

Kristijano Đuntoli

Sportski direktor "stare dame" je, pored golgetera "orlova" kao ključnu figuru u potencijalnim uspesima kluba istakao novog trenera, Tijaga Motu.

- Nismo bili jedini klub koji je upirao i želeo da ga angažuje. Bili smo svesni toga i znali na koje karte možemo da igramo. Prihvatili smo njegov projekat u potpunosti. Ljubazan je, fin sa svima. Veoma empatičan. On je predodređen da uspe, jer on daje sve, živi za ovaj posao - objasnio je Đuntoli.

Vlahović je ove sezone upisao pet nastupa i dva gola u Seriji A, dok je u Ligi šampiona odigrao jedan meč i zabeležio asistenciju.