27.09.2024.

13:00

Foto: EPA

Sport

Bivšem fudbaleru huligani pucali u nogu i poslali mu jasnu poruku! (VIDEO)

Naime, nekadašnji reprezentativac trenutno radi kao analitičar, pa je u tom svojstvu komentarisao sinoćnju utakmicu Fenera i Rojal Uniona u 1. kolu Lige Evrope.

Kao bivši igrač, često je oštar prema upravi i fudbalerima "kanarinaca", a to je očigledno zasmetalo onim najvatrenijim pristalicama, pa su odlučili da Akinu pošalju jezivu poruku.

As Anderlehta je napuštao studio i krenuo ka svojim kolima, a onda je naoružani i maskirani mladić prišao i zapucao ka fudbalskom stručnjaku.

"Naša poslednja reč je Fenerbahče", vikao je napadač, što navodi na pomisao da iza pucnjave stoje upravo navijači istanbulskog giganta.

Akin je posebno bio oštar prema bivšem klubu nakon debakla u derbiju sa Galatasarajem (3:1), pa turski mediji spekulišu da su upravo ti komentari naveli huligane na odmazdu.

Informer

Razbesneli analitičare

- Uprava Fenera je zvanično okončala rivalstvo, ono više ne postoji! Čak se ni navijači Galatasaraja više ne podsmevaju. Kada je postalo normalno primati tri gola? Ne smemo da ćutimo, a ako nešto kažemo, obeleže nas kao neprijateljima Fenerbahčea - grmeo je.

Bilo kako bilo, klub je stao na Akinovu stranu i osudio napad.

"Osuđujemo oružani napad na našeg bivšeg fudbalera. Želimo mu brz i uspešan oporavak. Očekujemo da krivci budu privedeni pravdi što je pre moguće", napisali su "kanarinci" na svom Iks nalogu.