27.09.2024.

16:30

Foto: FK Crvena zvezda

Sport

Aleksandar Linta preuzeo Crvenu zvezdu! (FOTO)

Bivši trener Železničara, Mladosti GAT, Radnika, Voždovca, kragujevačkog Radničkog, Olimpije iz Ljubljane i kazahstanskog Irtiša spreman je da sa mladim nadama beleži vrhunske rezultate. Linti rad sa mlađim selekcijama nije stran, jer je tokom svoje karijere bio na klupi U18 reprezentacije Srbije, a vršio je i funkciju pomoćnika u U17 selekciji.

Iskusni stručnjak je danas zvanično predstavljen na "Marakani", a na promociji je istakao da se raduje novim izazovima i da je spreman na prione na posao.

- Želeo bih da se zahvalim direktoru i ljudima u klubu koji su u meni prepoznali trenera koji deci može da pomogne da se razviju na najbolji način. Ideja nam je da stvorimo nešto prepoznatljivo i da kroz takav rad dođemo do željenih ciljeva. Svako iskustvo je neprocenjimo, a ja ga zaista imam dosta. U fudbalu sam ceo život, međutim uvek sam spreman za nove izazove i radujem im se - izjavio je Linta na promociji u Ljutice Bogdana.

Informer

Aleksandar Linta

Direktor Omladinske škole Crvene zvezde - Nikola Jelić imao je samo reči hvale za iskusnog stručnjaka.

- Alesandar Linta je dobro poznato ime u svetu fudbala. Iza njega je period rada u mlađim kategorijama Voždovca, a kasnije je trenirao i mnoge superligaške klubove. Imam zadovoljstvo da kažem da ćemo u narednim godinama sarađivati sa njim - poručio je Jelić.