29.09.2024.

07:50

Foto: instagram/Sofija Šnajderhan

Sport

Balak u vezi sa drugaricom pokojnog sina, 25 godina mlađom manekenkom (FOTO)

Balakov sin Emilio poginuo je 2021. godine u užasnoj nesreći tokom odmora u Portugalu, a imao je samo 18 godina. Život je izgubio vozeći kvad. Emilio je bio jedno od troje dece koje je Balak imao sa Simon Lamb, od koje se razveo 2012.

Njegova smrt žestoko je uzdrmala Mihaela Balaka. U žiži javnosti ponovo se našao kada je isplivala vest da je u vezi sa prijateljicom svog pokojnog sina. Tragedija ih je zbližila i već duže vreme uživaju u ljubavi. Šnajderhanova je inače model, popularna je i na društvenim mrežama, ima čak 127 hiljada pratilaca na Instagramu. Bila je izuzetno bliska sa Balakovim pokojnim sinom.

- Za mene je vrlo iznenađujuće da je Balak u vezi sa Sofijom, koja je od njega mlađa 25 godina. Strašno je izgubiti dete, to je nešto najgore što može da se desi roditelju. Mislim da ekstremne okolnosti zbliže ljude. Kada doživite  tako veliki gubitak tražite nešto što bi moglo da vas spasi - rekao je nemački fudbalski novinar Kasten German za Dejli mejl 

Da i dalje uživaju u zajedničkom životu potvrdila je Sofija, koja je na Instagramu objavila njihovu fotografiju sa odmora, a ne skidaju osmeh sa lica. Oni koji su bliski paru tvrde da velika razlika u godinama nije problem i da imaju skladnu vezu.

Podsećamo, do strašne tragedije Balakovog sina došlo je dok se vozio kvadom. U jednom trenutku izgubio je kontrolu nad vozilom na neravnom delu zemlje, kvad se prevrnuo i pao je na njega. Do nesreće je došlo u blizini porodične kuće u mestu Troia, a Emiliova baka Karin videla je kako  leži na cesti. Odmah je pozvala hitnu, ali nažalost, 18-godišnjaku nije bilo pomoći.