29.09.2024.

16:35

Foto: Reuters

Sport

Fonseka veruje u Pavlovića! Srbin se vraća u prvu postavu Milana!

Nakon što je na početku sezone bio jedan od najistaknutijih igrača u ekipi, čak je postigao i svoj prvi gol u Seriji A protiv Lacija, njegov status se promenio nakon lošeg izdanja protiv Liverpula, gde je Milan izgubio sa 3:1.

Nakon tog poraza, Pavlović je došao pod udar kritika, a trener Paulo Fonseka ga je ostavio na klupi u pobedama protiv Intera i Lećea, dok je tim iz Milana pokazao znake oporavka.

Informer

Strahinja Pavlović i Kristijan Pulišić

Međutim, prema informacijama iz italijanske ''Gazete'', očekuje se da se Pavlović vrati u startnu postavu za utakmicu protiv Leverkuzena, osim ako ne dođe do iznenađenja u sastavu.

"Srpski štoper, koji je bio na klupi u prethodnim mečevima, vratiće se u startnu postavu ukoliko ne bude iznenađenja. Fikajo Tomori bi mogao da napravi mesta za njega", piše Gazeta.

Ovo će biti još jedan izazov za Pavlovića, koji će imati priliku da pokaže da može da se izbori s pritiskom i da pruži bolju partiju nego u duelu protiv Liverpula. Svi očigledno s nestrpljenjem očekuju kako će se Pavlović nositi s izazovima na evropskoj sceni.