29.09.2024.

17:40

Foto: printscreen TV Arena sport

Sport

Nula Napretka i Tekstilca! Stoiljković i Davidović pucali bez municije! (VIDEO)

Meč daleko od standarda najvišeg ranga takmičenja, obilovao je rastrzanom igrom i manjkom kvalitetnih prilika, dok je teren stadiona "Slavko Maletin Vava" u Bačkoj Palanci. u lošem stanju usled nedavnih padavina, dodatno otežavao igru.

Iako su pojedini klubovi u domaćem šampionatu dobili modernizovane terene, Tekstilac, koji kao domaćin igra van svog grada, nije najbolje prošao u svojoj debitantskoj sezoni. Na ovakvom terenu, golmani Lazar Balević iz Napretka i Bojan Brać iz Tekstilca mogli su slobodno da podele titulu igrača utakmice, iako ni jedan ni drugi nisu imali mnogo posla.

Tokom prvog poluvremena Napredak je imao gol Stoiljkovića poništen zbog ofsajda, dok je ekipa iz Odžaka najopasnije pretila preko Davidovića. Drugi deo meča nije doneo više uzbuđenja - Kruševljani su imali veći posed lopte, dok su domaći bili opasniji iz kontranapada. U finišu meča, Balević je ponovo odbranio stopostotnu šansu Davidovića, dok je pre toga Ostojić blokirao šut Zekića.

Oba tima nastavila su svoju borbu na dnu tabele, gde se nalaze zbog izrazito slabe efikasnosti. Situacija je sledeća - Napredak zauzima 12. poziciju na tabeli domaćeg šampionata sa devet bodova, dok je Tekstilac korak iza sa jednim poenom manje.