29.09.2024.

20:56

Foto: Starsportphoto

Sport

Ubljani upisali prvu pobedu u sezoni! Jedinstvo na krilima Denzele prekinulo post! (VIDEO)

Katastrofalno je novopečeni član elite započeo novu sezonu. Iz kola u kolo tim iz Uba upisivao je poraze i negativne rezultate, a jedina svetla tačka među njihovom statistikom je remi sa Tekstilcem (1:1), prošlog meseca. 

Tim sa začelja tabele domaćeg šampionata u novoj sezoni uspeo je da upiše samo osam golova, računajući i večerašnja dva pogotka Ričardsona Denzela, koji je mrežu protivničke ekipe zatresao u 67. i 90+2. minutu susreta.

Meč odigran na stadionu "Dragan Džajić" u Ubu protekao je bez većih šansi oba tima tokom prvog poluvremena. Iako su domaćii od starta pokušavali da nametnu svoj ritam i tempo igre, gosti iz Subotice su odolevali i blokirali sve njihove napade.

Ofanziva Jedinstva isplatila se tek sredinom drugog poluvremena kada je internacionalac Gane posle fantastičnog centaršuta Danila Miladinovića uspeo da zatrese mrežu Vulića, za detonaciju na gradskom stadionu. 

Gostujuća ekipa je nakon toga preuzela posed lopte i više puta preko Todoroskog i Mijića pokušavala da zapreti, ali su napadači pucali bez municije. 

Činilo se da će Jedinstvo rutinski privesti meč kraju i minimalnim rezultatom poraziti klub koji mu u donjem domu tabele pravi društvo, no, tada je ponovo eksplodirao Denzel i duplirao vođstvo - 2:0.

Mladi napadač je u drugom minutu sudijske nadoknade ponovo savladao protivničkog čuvara mreže, i zacementirao prvu pobedu svoje ekipe u ovoj sezoni Superlige.