29.09.2024.

23:59

Foto: EPAimages

Sport

Nezapamćena kriza u Mančesteru! Kapiten izneverio tim pa se izvinjavao nakon debakla!

Prolazi Mančester junajted kroz istorijsku krizu na startu nove sezone. Istina, već godinama situacija na "Old Trafordu" nije sjajna, ali je današnji debakl na domaćem terenu protiv Totenhema pokazao da "crveni đavoli" već neko vreme nisu deo elite u engleskom fudbalu. 

"Pevci" su se, baš kao i pre mesec dana Liverpul, prošetali Mančesterom! Četa Erika Ten Haga delovala je pogubljeno, a poraz od Totenhema samo je potvrda da je na "Old Trafordu" sve trulo. Istina, danas je Junajted od sredine prvog poluvremena igrao sa igračem manje budući da je Bruno Fernandes, frustriran katastrofalnim izdanjem, otvorenim đonom startovao na Medisonu i zaradio direktan crveni karton. 

Pitanje je, naravno, da li bi išta bilo drugačije i da je Fernandes bio na terenu... No, budući da je kapiten, Portugalac je morao da se izvinjava navijačima i saigračima za svoj nesmotren potez - to je i uradio, prenosi "Sky". 

- Izneverio sam saigrače, jer su ostali sa igračem manje. Cenim sve što rade na terenu, bilo im je teško. Nismo dobro počeli utakmicu, kada je 11 na 11, rezultat u njihovu korist, a onda je bila situacija sa crvenim kartonom - rekao je Fernandeš, a potom nastavio.

- Bili su dobri, trudili su se. Primili smo još dva gola, ali bilo je teško pokriti sav prostor. Mnogo dobrih stvari možemo iz ovoga izvući, ponosan sam na njih", dodao je Fernandeš.

Mančester junajted se trenutno nalazi na 12. mestu na tabeli Premijer lige sa sedam bodova.