01.10.2024.

10:05

Foto: tanjug/ap

Sport

Ustaške orgije! Modrić grlio snaju generala optuženog za klanje Srba (FOTO)

Krajem prethodne sezone se vodila svojevrsna saga u vezi sa nastavkom fudbalske karijere Luke Modrića. Postojale su spekulacije da bi mogao da napusti Real Madrid i da se vrati u Hrvatsku, a čak su postojale priče da bi mogao da pojača jedan slovenački klub.

Ipak, tim iz španske prestonice nije želeo tako lako da se odrekne legende, te mu je ponudila produžetak saradnje, što je vezista oberučke prihvatio, pa će još jednu godinu provesti u dresu "kraljevskog kluba".

S obzirom na to da je Modrićeva uloga u timu značajno umanjena, fudbaler ima više vremena da uživa u vansportskim aktivnostima. Primera radi, da odlazi na žurke po Madridu, a na jednoj je bio "uhvaćen" u društvu ženske osobe koja je poznata po tome što je supruga sina ratnog zločinca, koji je u Hagu optužen za zločine nad Srbima prilikom ustaške operacije "Oluja". Fotografiju nastalu 2022. godine možete da pogledate ovde.

U pitanju je Andreja Čermak, koja je u braku sa Hrvojem Čermakom, sinom Ivana Čermaka, inače nekadašnjeg generala i savetnika Franja Tuđmana iz vremena kada je bio predsednik. Da skandal bude veći, spomenuti političar je oslobođen po svim tačkama optužnice.

Što se tiče Luke Modrića, njegov potez potvrđuje da je u Hrvatskoj i dalje popularno slavljenje stradanja Srba i da su opskurne ličnosti podignute na svojevrsni pijedestal samo zato što su familijarno povezani sa ustaškim borcima.

Takođe, hrvatski fudbaler je nedavno bio u centru pažnje zbog psovanja sudije tokom jedne utakmice španske La lige protiv Alavesa.