02.10.2024.

11:00

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Sport

Uhapšen fudbaler Mančester sitija! Otkrivena velika tajna, do sada se ništa nije znalo o ovome

Šokantne vesti nam stižu iz Velike Britanije gde je uhapšen poznati fudbaler. Naime, dok je boravio u Madridu, Mateuš Nunješ, član Mančester sitija, lišen je slobode zato što je u noćnom klubu oteo telefon 58-godišnjem muškarcu, koji je hteo da ga slika u toaletu.

Incident se dogodio 8. septembra, a do danas se ništa o njemu nije znalo. Kako pišu evropski mediji, situacija je bila toliko haotična da je policija intervenisala i stavila lisice Nunješu na ruke i uhapsila ga. Nedugo zatim, pušten je na slobodu zahvaljujući advokatu koji se pojavio i objasnio šta se dogodilo.

Ova priča je ugledala svetlost dana pošto je žrtva odlučila da javno progovori o svemu. Da stvar bude još više problematična za fudbalera, u njegovom klubu izgleda da nisu znali o spomenutom incidentu, pa ne bi bilo iznenađujuće da ga na neki način sankcioniše.

Mateuš Nunješ ima 26 godina, a karijeru je započeo u portugalskom Eriserijenseu, da bi kasnije bio član Estorila, Sporting Lisabona, Vulverhemptona i Mančester sitija. Za "građane" je odigrao 20 utakmica i još uvek se nije upisao u strelce.