02.10.2024.

11:15

Foto: profimedia

Sport

Gest o kom Srbija priča! Arnautović ovim potezom kupio navijače Zvezde (VIDEO)

Zvezda je srljala iz greške u grešku, a Inter je sve kažnjavao i na kraju upisao ubeljivu pobedu posle remiaj sa Mančester sitijem (0:0) u prvom kolu. 

Inter je poveo posle 11 minuta golom Hakana Čalhanoglua iz slobodnog udarca. Duplirao je prednost u 59. minutu posle velike greške Radeta Krunića, koji je izgubio loptu na 20 metara od gola. Medi Taremi je bio asistent, a strelac navijač Zvezde Marko Arnautović.

Informer

Ali, dok su njegovi saigrači burno proslavili pogodak, Marko nije, jer je ipak veliki navijač crveno-belih. Ovim potezom je kupio navijače Zvezde za sva vremena.  Iz velikog poštovanja i ljubavi prema srpskom klubu nije mogao da se raduje.
 

U jednom intervjuu Marko je otkrio da je veliki navijač Zvezde i da mu je san da jednog dana zaigra na "Marakani" u dresu crveno-belih.

- U našoj porodici postoji veliki rivalitet. Brat i ja smo zvezdaši, kao i naš stric. Pokojni deda je bio partizanovac i moj tata je veliki grobar. Ne mogu baš sad da potvrdim da mi je to bio san, ali ako za tri ili četiri godine dođem u Zvezdu, bilo bi mi top da im zabijem jedan gol na Marakani - rekao je Arnautović.