02.10.2024.

17:50

Foto: Reuters

Sport

Hrvati su skroz poludeli! Dinamo zabranio kišobrane na "Maksimiru"!

Dok se očekuje napet susret sa francuskim velikanom, navijače je iznenadila nesvakidašnja zabrana – na "Maksimir" se neće moći uneti kišobrani!

Policija je, zbog bezbednosnih razloga, objavila da je unošenje kišobrana na stadion strogo zabranjeno, što je izazvalo pometnju među ljubiteljima fudbala, posebno jer se prognozira loše vreme. Klub je reagovao brzo i najavio da će svim navijačima obezbediti kabanice kako bi mogli da uživaju u meču bez bojazni od kiše.

Informer

FK Dinamo Zagreb

Dinamo je na startu Lige šampiona doživeo težak poraz od 9:2, ali sada veruju da su spremni da pruže bolji otpor Monaku, koji je u prvom kolu savladao Barselonu. Hoćemo li na "Maksimiru" svedočiti novoj kiši golova ili Dinamovoj sportskoj renesansi – ostaje da vidimo. Jedno je sigurno, drama je zagarantovana i na terenu i na tribinama!

Utakmica će se igrati po hladnom vremenu, sa temperaturama oko 15 stepeni i mogućim padavinama od dva do pet milimetara kiše, ali navijači Dinama će biti spremni za sve izazove, zahvaljujući kabanicama koje je klub pripremio.