02.10.2024.

22:10

Foto: EPAIMAGES

Sport

Retroaktivna transfer bomba! Romano objavio: PSŽ je za Jamala spremio 200 miliona!

Malo ko je u svetu fudbala bolje upućen u transfere igrača od Fabricija Romana. Radi se o Italijanu, inače - sportskom novinaru, koji je sve resurse usmerio ka izgradnji svog brenda na društvenim mrežama i uspeo je. 

Mnogi stručnjaci Romana smatraju za najbolje upućenog fudbalskog novinara sveta zbog čega se njegove informacije koriste u svim zemljama sveta, praktično - bez provere. Lansirao je tokom poslednjih godina brojne transer "bombe", a jednu je objavio retrokativno. 

Naime, kako prenosi Fabricio Romano, čelnici Pariz Sen Žermena tokom leta su obletali oko Lamina Jamala, a na stolu Barselone bila je i ponuda teška 200.000.000 evra. "Sveci" su želeli da dovedu mladog Španca i tako nadomeste odlazak Kilijana Mbapea koji je kao slobodan igrač otišao put Real Madrida. 

Informer

 

- PSŽ je na kraju prošle sezone, kada su shvatili da Kilijan Embape ide u Real Madrid, oni su u PSŽ spremili rekordnu ponudu, veću od 200 miliona evra. Ipak, nije zvanično poslata nikakva ponuda, jer ni igrač ni Barselona nisu bili raspoloženi za bilo kakvu priču o transferu, ali PSŽ je interno bio spreman za ponudu - rekao je Romano.

Podsetimo, svojevremeno je upravo PSŽ oborio rekord kada su transferi u pitanju, kada su iz Barselone doveli Nejmara za 222 miliona evra, a taj transfer je i dalje najveći ikada.