03.10.2024.

09:12

Foto: Tanjug/AP Photo

Sport

Vlahović postigao dva gola, pa se izvinjavao! Moram to da promenim, pogrešio sam

As Juventusa je sa dva gola vodio svoj tim do pobede protiv Lajpciga (3:2) u Ligi šampiona. Naš golgeter je na poslednje dve utakmcie postigao četiri gola i prekinuo post koji je trajao mesec dana.

Ali, nakon meča morao da se izvini svima zbog neprimerene proslave iz šestog kola prvenstva Italije.  Srpski napadač je posle dva gola u pobedi od 3:0 nad Đenovom gestikulirao rukama u kontekstu "samo nastavite da pričate", pa prstom pokazao kao da nekome preti. Kaže da će to morati da promeni, pa još jednom pokazao da ne zaslužuje stalne kritike italijanske javnosti.

- Ne padam u depresiju kad ne postignem gol, znam kada grešim i priznajem svoje greške. Pre neki dan sam pogrešio zbog načina na koji sam proslavio gol i moram da promenim te stvari. Treba da radim kao vrhunski igrači. Kada postigneš gol, lakše je, stičeš više samopouzdanja i sve ti bolje ide - rekao je Vlahović.

Dušana je zbog pomenutog slavlja kritikovao i Paolo di Kanio. 

- To rade mali igrači. On je sjajan fudbaler, ali ovakvim potezima dokazuje da nije veliki igrač. Njegovo ponašanje ne dolikuje ponašanju velikih igrača. Postigao je gol iz penala i to je u redu, nikad nije lako, a onda još jedan gol. Ali to je uradio protiv Đenove, ekipe sa najvećim problemima u ligi. I to u utakmici bez navijača - bio je oštar Di Kanio.