03.10.2024.

22:34

Foto: EPA Images

Sport

Taj ku*vin sin! Procurio nikad viđeni snimak! Enrike upire prstom na Mbapea i urla! (VIDEO)

U javnost je procurio do sada nikada viđeni snimak na kojima se jasno vidi kako Luis Enrike žestoko kritikuje Kilijana Mbapea tokom taktičke analize.

Mbape naravno više nije deo tima iz Francuske nakon što je kao slobodan igrač ovog leta pojačao ekipu Real Madrida. Francuski napadač još uvek ima nekih nerešenih stvari sa "svecima", a glavna je naravno novac koji mu nije isplaćen, sve zbog toga što je odlučio da ode iz kluba.

Nije igrač Pariz Sen Žermena imao česte susrete oči u oči sa svojim trenerom Luisom Enrikeom tokom vremena provedenog u klubu sa "Parka Prinčeva".

Sada su se pojavili snimci napetog dijaloga između Mbapea i Enriquea tokom jedne taktičke analize. Čini se da se ova scena dogodila posle poraza u Ligi šampiona od Barselone, u aprilu ove godine. Utakmica je odigrana na "Parku Prinčeva" i Barsa je tada slavila 3:2, ali je nakon pobede u gostima PSŽ na kraju prošao u narednu fazu takmičenja. Jasno se vidi kako je Enrike grdio Mbapea tokom sastanka, a sve zbog igre u odbrani u toj prvoj utakmici.

Jedan od najboljih evropskih trenera je čak iskoristio protiv Francuza i to što je rekao da više voli Majkla Džordana od njega.

- Pročitao sam da voliš Džordana? On je igrao odbranu kao ku*vin sin - urlao je Enrike i upirao prstima prema licu Mbapea u nekoliko navrata, ali fudbaler je samo ćutao.