03.10.2024.

20:41

Foto: Starsportphoto ©

Sport

Danci srušili Lazetićev Makabi u Humskoj! Saldanja bez municije protiv Totenhema! (FOTO)

Izraelski tim koji vodi srpski trener Žarko Lazetić, a igra bivši fudbaler TSC i Crvene zvezde Nemanja Stojić proveo se kao bos po trnju u duelu sa skandinavskom ekipom, dok Ferencvaroš, za koji igra bivši napadač Partizana nije imao gram šanse protiv londonskih "pevaca". Mađari su stigli samo do utešnog gola u finišu meča.

Makabi je pobedio u Humskoj golovima Frankulina u 39. i Čilufija u 90. minutu. Utakmicu je sa tribina gledao i fudbaler Partizana Bibars Natho.

Informer

 

Totenhem je protiv Fradija poveo preko Sara koji je iskoristio smušenost odbrane domaćih i doveo londonski tim u vođstvo. Minimalan rezultat je stajao na semaforu do samog kraja, a u 86. minutu ga je udvostručio Džonson golom u 86. minutu.

Varga je zatim u 90. ipak došao do utešnog gola, ali samo utešnog za Mađare, za koji su igrali Mateus Saldanja od početka i Aleksandar Pešić od 84. minuta.

Hofenhajm je kod kuće sa 2:0 slavio protiv Dinama iz Kijeva. Hlozek je doneo prednost domaćem timu golom u 22. minutu.

Lacio je sa 4:1 savladao ekipu Nice. Domaći do prednosti stižu u 20. minuti, a gol je postigao Pedro. Na 2:0 povisio je Kasteljanos u 35. minutu, a gol za goste postigao je Boga i smanjio je na 2:1. Do kraja utakmice Kasteljanos postiže gol za 3:1 u 53. minutu, a konačan rezultat postavio je Zakanji sa bele tačke u 67. minutu.

Olimpijakos je sa 3:0 savladao Bragu. El Kabi je u 45. minutu pogodio za vođstvo domaće ekipe. Nakon toga Heze je povisio na 2:0 u 53. minutu, a šest minuta kasnije El Kabi postiže novi gol.

Karabag je na domaćem terenu poražen sa 2:1 od Malmea. Domaći su imali prednost od 1:0 golom Žuninja. Već u 19. minutu bilo je 1:1, a gol je postigao Bothajm. Konačan rezultat postavio je isti igrač golom u 47. minutu.