03.10.2024.

22:06

Foto: EPA

Sport

Moram da selim decu zbog vas! Skandal potresa Italiju, lokalni moćnik pravi probleme Morati!

Nakon osvojenog Evropskog prvenstva u Nemačkoj, Alvaro Morata uspeo je da izdvejstvuje transfer iz Atletiko Madrida i potpiše ugovor sa Milanom. Budući da vremena za kompletnu selidbu nije bilo odmah, reprezentativac Španije polako se kućio u naselju nadomak Milana - Korbeti. I taman kada je porodicu doveo u Italiju, Morata mora da se seli... Razlog je, u najmanju ruku, krajnje bizaran. 

Naime, jedan od predstavnika vlasti u Korbeti - Marko Balarani, oglasio se na svom Instagramu i poželeo dobrodošlicu Alvaru Morati. 

- Šampion je naš novi građanin. Idemo! Napadač Milana završava papirologiju za selidbu u svoj novi (predivni) dom u našem gradu. Veliki sam navijač Intera, ali sam veoma srećan zato što ćemo dočekati Alvara Moratu u našu veliku porodicu u Korbeti - rekao je Balarani. 

Alvaro Morata se baš zbog privatnosti odlučio da živi u Korbeti, ali nakon objave Balaranija španski fudbaler rešio je da se preseli. Iako mu je novi dom bio idealno pozicioniran, napadač Milana smatra da mu je bezbednost ugrožena budući da "rosoneri" imaju mnogo rivala, posebno na severu Italije. 

Informer

 

"Poštovani gospodine, prekršili ste moju privatnost. Srećom, ne posedujem nikakve vredne nepokretnosti, moje jedino blago su moja deca, čija je bezbednost sada ugrožena. Mislio sam da bi Korbeta mogla da mi garantuje određenu privatnost, a umesto toga došao sam u situaciju da odmah moram da se iselim, zahvaljujući vašoj nesposobnosti da koristite društvene mreže i da zaštitite svoje građane", objavio je Morata.

Svađa lokalnog moćnika i svetskog fudbalera nije se ni tu završila pošto je Balarani u još jednom Instagram objavi pecnuo Moratu! On je objavio fotografiju sa grbom Intera, uz kratak komentar: "Ćao".