04.10.2024.

06:20

Foto: Reuters

Sport

Na današnji dan: Zvezdin remi sa Jang bojsom! Bukari spasio crveno-bele (VIDEO)

Izabranici Baraka Bahara poveli su prvi golom Šerifa Ndijajea u 35. minutu. Iako je igra bila u dobroj meri ujednačena, delovalo je da znaju šta hoće i da će umeti da istraju do kraja.

Međutim, prvi hladan tuš usledio je samo tri minuta po poluvremenu, kada je Filip Ugrinić u 48. minutu iskoristio nepažnju u lošu reakciju Zvezdinih igrača, pre svih Marka Stamenića i doneo svom timu izjednačenje.

Informer

 

Potpuni šok stigao je u 61. minutu, kada je Sedrik Iten sa bele tačke doneo preokret. Prethodno, štoper srpskog šampiona Naser Điga igrao je rukom.

Taman kada je delovalo da je sve gotovo, Osman Bukari je dao gol u 88. minutu i podigao na noge 50.000 ljudi, koji su već bili spremni da napuste "Marakanu". 

Najbolji igrač Zvezde u meču protiv Jang bojsa, Usman Bukari, posle utakmice je rekao da je velika šteta što dobru igru ekipa nije krunisala pobedom.

Informer

 

Bukari je asistirao Ndijajeu kod prvog gola, drugi je dao i generalno je napravio mnogo problema odbrani švajcarskog tima.

Na kraju je proglašen igračem utakmice. 

- Osećam se sjajno sada. Hvala mojim saigračima i mojim trenerima, dao sam sve od sebe, želeli smo pobedu. Srećan sam zbog ovog priznanja, ovo mi je prvi put da sam izrabran za igrača utakmice u Ligi šampiona ali šteta što nismo pobedili - sumirao je meč Bukari.

Crvena zvezda – Jang Bojs 2:2 (1:0)

Stadion: "Rajko Mitić"

Gledalaca: 47.201.

Sudija: Vilijam Kolum (Škotska)

Strelci: Ndijaje u 35. i Bukari u 88. minutu za Crvenu zvezdu, a Ugrinić u 48. i Iten u 61. minutu za Jang bojs.

Žuti kartoni: Ndijaje, Ivanić, Hvang, Bukari, Mijailović, Dragović (Crvena zvezda), Maleš, Kamara, Nijase (Jang Bojs).

CRVENA ZVEZDA: Glazer, Mijailović, Điga, Dragović, Rodić (od 62. Olanjinka), Stamenić (od 70. Lučić), Hvang, Ivanić, Bukari, Mitrović (od 70. Katai), Ndijaje (od 80. Kraso).

JANG BOJS: Račopi, Janko, Kamara, Benito (od 47. Amenda), Garsija, Nijase, Ugrinić, Maleš (od 75. Čajva), Elia, Monteiro, Iten (od 75. Ganvula).