04.10.2024.

10:52

Foto: Starsportphoto©

Sport

Partizan proslavlja 79. rođendan! Slavljeničku atmosferu narušava stanje u fudbalskom klubu (VIDEO)

Pre tačno 79. godina prvo je osnovana upravo fudbalska sekcija, koja danas prolazi kroz najteži period od nastanka.

Neprestana su prepucavanja na relaciji tribina - uprava, a rezultati fudbalera, zajedno sa čestim promenama na trenerskoj poziciji nisu doprinele napetoj atmosferi.

Informer

I dalje verni klubu na gostovanjima - navijači Partizana

Nada da bi Aleksandar Stanojević svojim povratkom mogao da vrati "parni valjak" na staze stare slave brzo su nestale, a stručnjak rodom iz Beograda je krajem septembra podneo ostavku nakon blamaže i najtežeg poraza u "večitom derbiju" od 4:0.

Na klupu je seo još jedan povratnik, Savo Milošević i to na nagovor novog/starog sportskog direktora Ivice Ilieva.

Uprava crno-belih želi da povrati poljuljanog giganta na noge sa oprobanim ljudima, koji su već sa mnogo uspeha delali u Humskoj.

Informer

Došli da spasu klub - Savo Milošević i Ivica Iliev

Karakteristična sjajna atmosfera na stadionu izostaje već drugu sezonu, pošto je i dalje na snazi bojkot navijača protiv čelnika kluba.

Pozivi na ostavku direktora Miloša Vazure ne jenjavaju, a čak ni peticija "Za spas Partizana", koju su potpisale mnoge legende kluba, nije urodila plodom.

Dok navijači nestrpljivo gledaju ka Topčiderskom brdu i iščekuju 11. oktobar  za koji su najavljene temeljne promene u prostorijama kultnog stadiona (Skupština kluba), "parni valjak" se prisetio najslavnijih dana od osnivanja uz video snimak.

Golman i najbolji pojedinac crno-belih Aleksandar Jovanović je, zajedno sa najboljim igračima mlađih uzrasta, poželeo voljenom klubu srećan rođendan, podelili prvu asocijaciju uz grb na grudima i uputili slavljeniku želju.

Informer

Aleksandar Jovanović

Jovanovićeva rečenica pre "duvanja svećica" sigurno se poklapa sa najvećim delom "grobara", a ona glasi.

- Da se uz pune tribine vratimo na pobednički kolosek! - poželeo je sjajni čuvar mreže iz Niša.