05.10.2024.

13:34

Foto: profimedia

Sport

Dušan Silni zapušio usta Italijanima! Novinari sa Apenina preko noći promenili ploču! (FOTO)

Srpski golgeter, koji je bio na stubu srama, sada je postao junak Juventusa i glavna tema sportskih medija na Apeninima.

Tokom proteklih nedelja, novinari su sumnjali u Vlahovićevu sposobnost da predvodi Juventus u ovoj obećavajućoj sezoni pod komandom Tijaga Mote. Stagnacija tima, s konstantnim remijima bez golova u Seriji A, dodatno je povećala pritisak na srpskog napadača.

Ipak, Vlahović je u sedam dana uspeo da zapuši usta skepticima. Prvo je postigao dva pogotka u utakmici protiv Đenove, a zatim je nastavio s odličnim igrama i u drugoj rundi Lige šampiona, gde je sa dva gola odveo Juventus do trijumfa protiv Lajpciga.

Ubrzo nakon ovih sjajnih nastupa, renomirani sportski medij "Gazeta delo Sport" prozvao je Vlahovića "gospodinom golom". Njegov povratak u formu nije samo uticao na reputaciju, već je i osigurao njegovo mesto u najboljoj ekipi Lige šampiona prethodne runde.

Sa ovakvim performansama, Dušan Vlahović je pokazao da je spreman da nosi teret očekivanja i postane ključni igrač Juventusa u ovoj sezoni.