05.10.2024.

17:02

Foto: Tanjug/AP

Sport

Slotova hit izjava nakon pobede: Moja žena je najsrećnija što smo trijumfovali!

Fudbaleri Liverpula pobedili su danas u Londonu ekipu Kristal Palasa rezultatom 1:0 u meču sedmog kola engleske Premijer lige. Jedini gol na utakmici postigao je Diogo Žota u 9. minutu, a pažnju svih evropskih medija privukla je pažnja trenera "redsa" - Arne Slota. 

Holandski stručnjak istakao je da je zbog pobede nad Kristal Palasom posebno zadovoljna njegova supruga budući da ga narednih nekoliko dana neće gledati namrgođenog u kući. 

- Igrači sada idu u svoje reprezentacije, misle o državnim timovima, ali za mene – ako izgubimo ostaju još tri ili četiri dana da budem nesrećan. Mislim da će moja žena biti srećna zbog ove pobede jer će u kući imati nekoga ko je srećan - rekao je Arne Slot. 

Informer

 

Fudbaleri Liverpula se nalaze na prvom mestu na tabeli sa 18 bodova, dok je Kristal Palas na 18. poziciji sa tri. Liverpul će u narednom, osmom kolu Premijer lige, 20. oktobra na svom terenu dočekati Čelsi, dok će Kristal Palas dan kasnije gostovati Notingem Forestu. Ti mečevi biće na programu tek nakon reprezentativne pauze.