Autor: Informer.rs

06.10.2024.

06:40

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Sport

Definitivno! Salah napušta "Enfild" na leto, traže ga Real, PSŽ, Čelsi, ali pravac može da se promeni!

Međutim, te informacije su demantovane jer čini se da na Enfildu već znaju gde Salah ide.

Liverpul već duže od godinu dana pokušava da nagovori Salaha da produži saradnju i u nekoliko navrata su mu nudili novi ugovor, ali ih je Egipćanin svaki put odbio.

Špekulisalo se i letos da bi Salah mogao da napusti Liverpul kako bi se izbegao scenario da naredne godine ode bez obeštećenja, ali se na kraju to nije desilo.

Ovih dana su se pojavile informacije da su interes za Salaha pokazala tri evropska velikana, a u pitanju su Real Madrid, PSŽ i Čelsi.

Informer

 

Engleski mediji objavili su da su predstavnici ovih klubova već kontaktirali Salaha kako bi mu dali do znanja da su zainteresovani i da ne žele propustiti mogućnost da takvog igrača narednog leta dovedu besplatno.

U Liverpulu su se čini se već pomirili s činjenicom da Salah odlazi, ali su sigurni da on neće potpisati za nekog od rivala i uopšte ostati u Evropi.

Salah će već od početka januara imati pravo da pregovara s drugim klubovima jer će ući u poslednjih šest meeseci saradnje sa "crvenima"..

Novinar Grejem Bejli koji je poručio da je siguran da Salah napušta Evropu idućeg leta, naravno ako odluči definitivno da neće produžiti ugovor s Liverpulom što je čini se najizglednija opcija.

- Jasno da bi veliki klubovi voleli da dovedu Salaha i čuo sam koja imena se spominju. Možda mu se i sviđa opcija da ide u Španiju, ali siguran sam da ukoliko odluči da napusti Liverpul da će otići u Saudijsku Arabiju - kaže Bejli.

.