Autor: Informer.rs

06.10.2024.

07:13

Foto: Tanjug/AP

Sport

Horor noć na "Bernabeuu"! Ančeloti potvrdio najgore! Da li će Real da traži novog desnog beka?

Na pres-konferenciji Karlo Ančeloti je potvrdio da je situacija izuzetno ozbiljna i da se spremaju za ono najgore.

Detalj koji je obeležio ovu utakmicu desio se u poslednjim minutima sudijske nadoknade kada je Dani Karvahal ostao sam da leži na terenu i odmah je zatražio lekarsku pomoć.

Karvahal je pokazivao saigračima da je u pitanju koleno, a čak su se mogle videti i suze u očima desnog beka Real Madrida zbog čega je bilo jasno da je situacija izuzetno ozbiljna.

Nije mogao da nastavi meč i odmah je prebačen u bolnicu kako bi se uradili detaljni testovi i utvrdila težina povrede.

Informacije koje stižu iz Madrida govore da situacija nije obećavajuća i da sve sluti da je u pitanju teža povreda kolena zbog čega bi Karvahal mogao da bude van terena oko šest meseci.

Naravno, na pres - konferenciji Karvahal je bio glavna tema, a nažalost i Ančeloti je potvrdio da situacija ne deluje dobro.

- Karvajal? Doktor mi je rekao da je u pitanju povreda kolena. Ne znamo još ništa tačno, ali ne deluje dobro. Uradiće testove, pa ćemo da vidimo - rekao je vidno uzdrmani Ančeloti posle utakmice.

Jedan od novinara čak je pitao Ančelotija da li će Real da potraži novog desnog beka ukoliko se ispostavi da je povreda teže priorde.

- Dovođenje novog desnog beka? Imaćemo priliku da pričamo o tome ako bude uopšte potrebe - kratko je odgovorio trener Real Madrida.