06.10.2024.

21:15

Foto: Starsportphoto

Sport

Trener IMT-a: Dostojno smo parirali Zvezdi, mladi igrači su naša budućnost!

Izabranici Vladana Milojevića savladali su ekipu IMT-a rezultatom 3:1 (1:0), u meču 11. kola domaćeg prvenstva. Golove za srpskog šampiona upisali su Felisio Milson u 35, Rodić u 65, i Silas u trećem minutu nadoknade drugog poluvremena, dok je na drugoj strani, jedini gol za "traktoriste" koji su večeras kuburili i jedva krpili kraj s krajem upisao internacionalac Francuske Joan Kur, i to projektilom sa 40 i više metara.

Francuz je pored čuvara mreže Gorana Vukliša bio jedan od lidera na terenu, ali ne treba umanjiti značaj šest omladinaca - Luka Krstović (18), Orijomi Lebi (18), Boston Bilups (18), Nikola Krstić (19), Miloš Jović (18), Vasilije Novičić (16),  koji su na terenu pokazali izvanredan kvalitet i dostojno parirali rivalu sa značajnijim igračkim iskustvom.

- Rezultat nije toliko bitan, svesni smo da smo igrali sa prvakom. U našem timu ima čak šest mladih igrača i mislim da smo odigrali jednu odličnu utakmicu. Tokom prvog dela igre bili smo u egalu sa Zvezdom, ali se tokom drugog poluvremena desio mali pad koncentracije. Imamo perspektivu i krčimo put ka dalje, sa mojim mladim igračima treba još dosta da se radi, oni su budućnost IMT-a - poručio je Stojanoski nakon meča.

Informer

 

"Traktoristi" se nakon ovog meča nalaze na pretposlednjem mestu domaćeg prvenstva sa osam bodova, dok je aktuelni srpski prvak i dalje na čelu sa 20 bodova više.