07.10.2024.

05:51

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Sport

Hajka na Bogdanovića na društvenim mrežama! Vučić objasnio zašto je na udaru bivši fudbaler

Bivšeg fudbalera, danas fudbalskog analitirača, ne zanima mnogo da li će se neko naljutit, pa uvek kaže ono što misli i zbog toga je često na udaru.

Rade je u poslednje vreme bez dlake na jeziku pričao o reprezentaciji Srbije i kritikovao selektora Dragana Stojkovića Piksija zbog toga što Dušan Vlahović ne igra za reprezentaciju, oštro je pričao i o Partizanu,  Zvezdi...

Na konstataciju voditeljke da i njega hoće da linčuju na Tviteru, predsednik je objasnio.

- Znate, kad je čovek nezavistan, slobodan, čega da se plaši? Hoće li da ga linčuju više od mene svakoga dana. Teško. Mislim da je to privilegija nezavisnih, slobodnih i mislećih ljudi, da se suprostavljaju čoporu i da se suprotstavljaju onima koji ne žele ni da čuju, ni da slušaju, pa čak ni da razmišljaju, već samo da pripadaju čoporu - istakao je predsednik Vučić.

Informer

Podsećamo, Rade je pohvario Dušana Vlahovića i istakao da je selektor pogrešio.

- Kada je Vlahović u pitanju, naš selektor se nije na vreme odlučio sa kime će igrati u špicu. Ja sam još pre tri godine rekao da ne mogu zajedno igrati Mitrović i Vlahović, a zbog stila igre bih pre birao Vlahovića. Ako je jedan Juventus procenio da toliko košta, luksuz je da on uopšte sedi na klupi, a kamoli da ga stavite na desnog veznog na Evropskom prvenstvu. Vlahović već ima 24,25 godina i već ima stav, zna da igra, zna koliko vredi i zna da kaže ili jesam ili nisam.

Srbiju čekaju mečevi u Ligi nacija sa Švajcarskom i Španijom, a Rade nije bio optimista.

- Šanse su nikakve. Jer su iz FSS rekli da to nije prioritet već predigra za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo što je i dobar stav. Svetsko prvenstvo je ipak prioritet. Ja sam Srbiju i Španiju komentarisao na RTS i na taj način igre možete samo da se branite i dobro smo se branili - zaključio je Bogdanović.