07.10.2024.

09:11

Foto: Starsportphoto

Sport

Poznato kad se igraju odloženi mečevi Zvezde i Partizana

Odložene utakmice biće odigrane pred kraj jesenjeg dela šampionata, prenosi Mozzartsport. Prvi će na teren Partizan i Radnički iz Niša, a odloženi meč 5. kola, koji je trebalo da se odigra 18. avgusta, na programu će biti 6. novembra.

Ranije ne može jer je zauzet stadion u Humskoj, na njemu evropske mečeve igra - Makabi iz Tel Aviva. Izraelci su prošle nedelje tu dočekali Midtjilend, a domaćini će na Topčiderskom brdu biti i 24. oktobra, kada će im u goste doći Real Sosijedad. Sledeće nedelje, 30. oktobra, na programu su mečevi šesnaestine finala Kupa Srbije, pa Partizan i Radnički ni tada ne mogu na teren, već sedam dana kasnije. Odložena utakmica 6. kola između Spartaka i Partizana igraće se 27. novembra u Subotici, kada prođe poslednja reprezentativna pauza u ovoj godini.

Utakmica Crvena zvezda - TSC, koja je trebalo da bude odigrana u 6. kolu, ali pomerena zbog obaveza i jednih i drugih na međunarodnoj sceni, na programu je 4. decembra kada će se igrati mečevi osmine finala Kupa Srbije. Svoje utakmice najmasovnijeg takmičenja crveno-beli i Topolčani će odigrati naknadno.

Što se tabele tiče, Zvezda je lider Superlige sa 28 bodova i skorom od devet pobeda i jednim nerešenim ishodom, OFK Beograd je drugi sa 23 boda, dok je treća Mladost sa bodom manje. Čukarički na četvrtom mestu ima 18 bodova, a 17 Partizan na petom i Radnički iz Niša na šestoj poziciji, TSC je sakupio 16 bodova i trenutno je sedmi, dok je na osmom mestu Vojvodina sa 15. Poslednje je Jedinstvo sa samo četiri osvojena boda.