07.10.2024.

17:12

Foto: Starsportphoto

Sport

Oglasio se Neško Milovanović! Prvi čovek Mladosti iz Lučana o odlasku Lalatovića u Vojvodinu!

Od njegovog dolaska 12. avgusta Mladost je na sedam mečeva zabeležila šest pobeda uz jedan jedini poraz od ekipe Partizana.

Ipak, Lalatović je dobio ponudu Vojvodine, koju je rešio da prihvati, čime je verovatno prebrzo završio ovu blistavu eru tima iz Dragačeva.

Informer

Nenad Lalatović

Sportski direktor Mladosti, Neško Milovanović, odao je priznanje Lalatoviću za izuzetne rezultate i ljudsku posvećenost, istakavši da je saradnja sa njim bila posebna:

Saradnja sa Nenadom Lalatovićem je bila kratka, ali izvanredna. Teško da sa sa nekim trenerom imao bolju saradnju od kada sam sportski direktor. Pokazao je u Lučanima da je jedan od najboljih trenera Srbije, ako ne i najbolji. Vrlo emotivan čovek, ljudski mi je žao što odlazi, jer je napravljena odlična hemija između njega, igrača i uprave. Vidi se to i po rezultatima. Njemu je Vojvodina bila velika želja, mogli smo da stopiramo. Ali nismo želeli da kvarimo nečiju sreću. Lali mogu samo da poželim da nastavi sa odličnim rezultatima - izjavio je Milovanović za Mozzart Sport.

Informer

Nenad Lalatović

Lalatovićev povratak u Vojvodinu došao je kao emotivan trenutak za sve uključene, ali Mladost je pokazala da sport, kao i život, mora ići dalje. Klub sada traži novog trenera koji će preuzeti uzde i nastaviti putem uspeha koji je Lalatović zacrtao.

- Svima mogu da poručim da nećemo žuriti. Predstoji nam reprezentativna pauza, moguće je i da naš trener iz kluba Useni, uz moju malu pomoć, odraditi neke utakmice. Moramo dobro da promislimo šta da radimo i koga da izaberemo. Imamo iskusne igrače, potreban im je jako autoritativan trener - rekao je Milovanović.

Iako je Mladost ostvarila impresivne rezultate, Milovanović se suočava sa izazovima – povrede i suspenzije ključnih igrača, Tumbasevića i Pejovića, kao i težak meč protiv IMT-a, tima koji igra bolje nego što rezultati sugerišu.