07.10.2024.

21:34

Foto: Starsportphoto

Sport

"Orlovi" odradili prvi trening! Tu je i najbolji strelac u istoriji državnog tima (VIDEO)

"Orlovi" su počeli mini-pripreme za predstojeće obaveze u Ligi nacija, pošto će u sklopu grupe 4 u Diviziji A odigrati utakmice protiv Švajcarske na stadionu u Leskovcu (12. oktobrar, 20.45) i Španije u Kordobi (15. oktobar, 20.45).

Igrači predvođeni selektorom Draganom Stojkovićem odradili su i prvi trening, a na njemu je prisutan bio i najbolji strelac u istoriji državnog tima, Aleksandar Mitrović. Iskusni napadač propustio je septembarsko okupljanje zbog lakše povrede, ali sada je spreman da pomogne ekipi na dva teška meča.

S druge strane, Piksi neće moći da računa na povređenog golmana Vanju Milinković Savića, vezistu Ivana Ilića i krilnog ofanzivca Andriju Živkovića, dok na spisku ponovo nema napadača Dušana Vlahovića i veziste Sergeja Milinković Savića.

Ekipu su došli da pozdrave i podrže i čelnici srpske kuće fudbala - predsednik Dragan Džajić, sportski direktor Stevan Dika Stojanović, direktor svih reprezentativnih selekcija Nenad Bjeković, kao i novi generalni sekretar Branko Radujko.

Naša selekcija će u Staroj Pazovi raditi do petka, za kada je predviđen odlazak u Niš, gde će boraviti do duela sa Švajcarcima.