07.10.2024.

22:00

Foto: Starsportphoto©

Sport

Isplivale nove informacije! Otkriveno koliko je Vojvodina platila Lučanima za Lalatovića!

Posle višenedeljnih pregovora i nekoliko prepreka, Novosađani su uspeli da realizuju ovaj transfer, uz spremnost da plate obeštećenje Mladosti iz Lučana u iznosu od 40.000 evra, prenosi Sportklub.

Lalatović, koji je već imao uspešnu epizodu u Vojvodini, vraća se na klupu nakon sjajnih rezultata koje je postigao sa Mladosti, ostvarivši šest pobeda u sedam mečeva. Nije bilo lako ubediti Nenada Milovanovića, predsednika Mladosti, da se odrekne trenera koji je doneo stabilnost i uspeh timu iz Lučana, ali posle dugih pregovora, posao je finalizovan na zadovoljstvo svih strana.

Informer

Nenad Lalatović

Ključni trenutak u pregovorima bio je kada je Vojvodina pristala da plati obeštećenje, što je gotovo presedan u srpskom fudbalu kada je reč o dovođenju trenera. Ovaj potez jasno govori koliko je novosadski klub želeo da vrati Lalatovića, trenera koji je Vojvodini doneo Kup Srbije 2020. godine i čije se ime veže za neke od najuspešnijih sezona kluba.

Zanimljivo je da je unutar samog kluba bilo otpora prema Lalatovićevom povratku, ali su i ti glasovi vremenom utihnuli. Transfer je završen u nedelju uveče, a već sledećeg dana Vojvodina je zvanično potvrdila povratak svog bivšeg trenera.