08.10.2024.

19:24

Foto: printscreen/X/football fights

Sport

(VIDEO) Važe za najozloglašenije huligane na svetu, ali ovakvu tuču niko nije očekivao!

Na stranici "Football Fights" na platformi "X" osvanuo je snimak pomalo komične tuče navijača "Lavova" Nije poznato da li je snimak nastao u skorije vreme, ali na njemu se prvobitno vidi jedan mladić u roze trenerci kako "začikava" jednog vrlo besnog čoveka, koji, doduše, ne može da mu priđe jer se nalazi visoko na tribinama.

I dok taj mladić "pokazuje hrabrost", celu scenu gledaju ostali navijači, obezbeđenje, ali i jedan stariji gospodin sa naočarima, koji u tom momentu ne deluje kao pretnja. Kada se završila svađa između momka u roze trenerci i čoveka sa tribina, u sve se umešao upravo taj stariji gospodin.

Sačekao je mladića, pa ga je muški svezao pesnicom u glavu! Verovatno je na taj način želeo da mu pokaže da hrabrost ne može da pokazuje onda kada je siguran da mu rival ne može uzvratiti.

Potom je nastao pravi karambol. Tog starijeg čoveka udario je jedan mlađi, a onda i još jedan. Sve se završilo tako što je ta ekipa momaka napustila stadion.

Za legendarni engleski klub, koji se takmiči u Čempionšipu, od ove sezone igra i srpski napadač Mihailo Ivanović, koji je nedavno debitovao za "lavove" u verovatno najjačoj drugoj ligi na svetu.