08.10.2024.

23:09

Foto: profimedia

Sport

Nekadašnji fudbaler Arsenala osuđen na 15 meseci zatvora! Bežao od policije sa kokainom u čarapi

Bivši napadač Arsenala, Seltika i brojnih drugih klubova uhapšen je u januaru prošle godine kada je svojim automobilom bežao od policije brzinom od 160 kilometara na sat i umalo se sudario sa drugim vozačem. Stouks je pre nego što je policija uspela da ga zaustavi tri puta prošao kroz crveno svetlo.

Prilikom pretresa automobila policija je našla drogu u vrednosti od preko 4.500 evra i to sakrivenu u čarapi koja se nalazila unutar ventilacije na vozačevoj strani. Takođe, u kolima je pronađeno i 86 ilegalnih tableta. Na sve to utvrđeno je da je Stouks vozio u alkoholisanom stanju, kao i da je bio pod dejstvom narkotika. 

Tužilac nije imao dilemu, pa je bivšeg fudbalera osudio na 15 meseci zatvora. 

Inače, Stouks ovo nije prvi put da će se naći iza rešetaka, pošto je u martu ove godine osuđen na pet meseci zatvora jer je uhodio i vređao bivšu devojku. 

Informer

 

Podsetimo, Stouks je prošao fudbalsku školu Arsenala, a u karijeri je igrao za Sanderlend, Šefild junajted, Kristal Palas i Blekburn, dok je šest sezona nastupao za škotski Seltik, za koji je odigrao 191 utakmicu i postigao 76 golova. U reprezentaciji Irske upisao je devet utakmica.